STRATEGI

Hemligheten bakom en bra strategi är att hitta rätt argument som dina kunder förstår och accepterar. Målet är att förmedla din säljbara skillnad på ett bra sätt och på rätt ställe. Ju mindre strategiskt du jobbar, desto fler får du tampas med om samma kaka. Låt oss hjälpa er att hitta rätt kommunikationsstrategi.

DESIGN

Grafisk design är tillämpade tekniker för att arrangera bilder och text för att få fram ett budskap eller underlätta mottagarens förståelse. Teknikerna kan användas i alla typer av media till exempel trycksaker, annonser, mässmontrar, förpackningar och informationskyltar. I vår portfolio kan du se exempel på företag som vi har hjälpt.

ONLINE

Oavsett om ert företag är litet eller stort, om ni är nystartade eller etablerade, kan vi hjälpa er mot nya höjder. Vår syn på webbproduktion är att den är en investering för ert företag. En genomtänkt och välproducerad webbplats ska göra nytta som i långa loppet genererar intäkter till företaget. Vi producerar hemsidor i publiceringsverktyget WordPress.

FOTO & FILM

Reklamfotografering handlar om att hitta ett uttryck som förstärker ert varumärke och gör de produkter ni vill sälja mer attraktiva. Med bra ljussättning och en skicklig fotograf kommer man långt. Men för att nå ända fram till den perfekta bilden krävs även bildredigering av högsta klass. Våra skickliga bildredigerare har stor kompetens inom bildhantering och utför allt från avancerad bildretusch till enkel färgställning. Kika in i vår nya studio – www.1646.se