Give away

Som det låter på namnet så är dessa reklamprylar något man ger bort. Produkter tryckta med sin logo på. Det kan vara pennor, logoband, nyckelringar eller varför inte någon rolig ny teknisk pryl såsom olika mobilladdare eller olika bärbara högtalare? Solglasögon till sommaren och isskrapor till vintern. Listan över produkter kan göras lång. Därför finns vi som vill hjälpa er och erbjuda rätt produkter till rätt tillfälle

Presentreklam

Som alla relationer så behöver även en företagsrelation eller en relation till dina anställda lite extra uppmärksamhet och vård. Och vad kan kännas bättre än att få ge bort en gåva? När det är dags för julklappen, sommarpresenten, jubileumsgåvan eller vilken gåva som helst så kom in till oss och låt oss tillsammans hitta rätt gåva till mottagaren.

Kanske en personlig gåva såsom lasergraverad dikt på ljuslykta, broderat förkläde eller varför inte en populär glasvas från Kosta Boda eller den senaste serien från Rörstrand? Självklart kan vi märka upp din gåva om du så önskar. Du kan läsa mer om våra märkningsmetoder längst ner på sidan.

Profilkläder

Här kommer verkligen funktion med information till sin fulla rätt. I vår profilbutik har vi allt från t-shirts, pikeer, sweatshirts till skjortor, kostymer och snickarbyxan. Förse även personalen med funktionella sportkläder som man gärna bär på fritiden. Hitta Era plagg som ni vill arbeta med och låt oss märka upp dem.

Nedan finner ni lite inspirationsbilder. Du kan läsa mer om våra märkningsmetoder längst ner på sidan.

Kläder

NewWave_webb

craft_webb

CutterBuck_webb

Texstar_webb

Hefa_DAD_webb

Grizzly_webb

Grizzly_bags_webb

Fruit_webb

SouthWest_webb

ErnstAlexis_webb

Tradeport_webb

TrendEagle_webb

Daiber_webb

projob_webb

reflectil_webb

smila_webb

kramtex_webb

Give aways

toppoint_webb

D-vice_webb

Xindad_webb

Plastprint_webb

givemore_webb

Bregmos_webb

karamello_webb

merxteam_webb

zebro_webb

stabilo_webb

Presentreklam

Orrefors_webb

Sagaform_webb

DJ_webb

iitala_webb

Merxteam_bla_webb

Merxteam_bla_webb